Join the Incrowd!

Wij nodigen je uit om een spannende reis te maken met Galvani Boats B.V., een onderneming die duurzaamheid en innovatie wil brengen in de pleziervaart industrie en daarmee de overgang naar elektrisch varen wil versnellen. Onze passie voor duurzaamheid en innovatie heeft geleid tot de ontwikkeling van een buitengewone elektrische tender: de Galvani Ventisei. Maar we kunnen het niet alleen. Daarom lanceren we een baanbrekende 'incrowd funding' campagne en we willen graag dat jij er deel van uitmaakt!

Het doel van de campagne is om € 300.000 bij elkaar te brengen waarmee we de mallen, die nodig zijn om de productie te kunnen starten, gaan financieren. Door een minimumbedrag van € 3.000 te investeren heb je, als trotse mede eigenaar, een front-row seat bij de ontwikkeling van Galvani Boats.

Als je interesse nu al gewekt is en je direct met ons verder wilt praten, neem dan contact met ons op!

Stuur een bericht via WhatsApp

Image
Download de overeenkomst

Waar we nu staan

We zijn gestart met Galvani vanuit een holistische visie op duurzame elektrische voortstuwing, doordacht comfort, kwaliteit en verbluffend design. Waar traditionele marktpartijen bestaande boten 'omkatten' naar elektrisch, hebben wij gekozen voor een 'greenfield' benadering waarin onze visie en doelstellingen worden gerealiseerd. 

Voor elektrisch varen is het van belang dat de rompvorm extreem efficiënt is; hoe lager de weerstand, hoe efficiënter het energieverbruik. Ook geldt dat de gewichtsverdeling in een elektrische boot heel anders is dan bij traditionele boten waarin de motor het zwaarste onderdeel is. In een elektrische boot is de elektromotor licht van gewicht en moet rekening gehouden worden met zware accu's. 

galvani26 zbuiskapMet deze uitgangspunten en onze jarenlange ervaring als fanatieke watersporters, hebben we de Galvani Ventisei de afgelopen twee jaar volledig nieuw ontwikkeld. In eerste instantie hebben we, samen met Bernd Weel Design, het ontwerp van de Ventisei helemaal naar onze inzichten en wensen afgerond. Bernd heeft een prachtige, moderne tender getekend met klassieke lijnen en een zeer doordacht en comfortabel interieur.

Vervolgens is Sea Level Naval Architects aan de slag gegaan om het onderwaterschip, de opstelling van de voortstuwing en alle technische details verder te ontwerpen. Hiervoor is gebruik gemaakt van zeer geavanceerde ontwerp- en simulatietechnologie. Input hierbij was, naast het ontwerp van Bernd Weel, tevens het volledig uitgewerkte 'bestek' van de boot. Het 'bestek' is een lijst van alles dat aan boord moet komen, inclusief afmetingen en gewichten; van de motor en accu's tot aan de koelkast en de verlichting. Een aanvullende voorwaarde was dat we de boten in serieproductie kunnen bouwen.

Het resultaat zijn 3D tekeningen (bestanden) van een zo efficiënt mogelijk onderwaterschip en een romp waarin alle apparatuur zoals motor, aandrijving, accu's, accessoires, etc, zodanig is opgesteld, dat de boot stabiel, sterk, veilig en zuinig is. Naast de 3D tekeningen voor de romp, zijn ook het dek en alle luiken en bakken in 3D uitgewerkt. Met de 3D tekeningen kunnen we de mallen gaan produceren.

Coverworks en Studio Bouwmeester, tekenden voor het ontwerp van de zitkussens en rugleuningen en samen met Bernd Weel hebben we een stevige buiskap, bimini en dektent ontwikkeld.

De marketing is gestart met de website en op diverse social media, een brochure en diverse 'levensechte' renders die we hebben laten maken door Urge Studio

Galvani Boats BV heeft in Europa een kansrijke marktpositie in het segment van luxe, kwalitatieve elektrische tenders. Het aantal partijen dat gekozen heeft voor uitsluitend elektrische voorstuwing, en vanuit die filosofie een nieuwe boot ontwikkeld hebben, is zeer beperkt. De reacties in de markt op het ontwerp van de Galvani Ventisei zijn - zonder uitzondering - zeer positief.

We zijn klaar voor de volgende stap!

previous arrow
carroussel_a.jpeg
carroussel_b.jpeg
carroussel_c.jpeg
carroussel_d.jpeg
carroussel_e.jpeg
carroussel_f.jpeg
carroussel_g.jpeg
carroussel_g2.jpeg
carroussel_h.jpeg
carroussel_i.jpeg
carroussel_j.jpeg
next arrow

Next steps

Nu het uitgewerkte ontwerp klaar ligt en ook de contracten met leveranciers - onder voorbehoud van productie - gesloten zijn, zijn twee volgende stappen van cruciaal belang. 

Uiteraard is dat het verkopen van de Galvani Ventisei. De verkoop doen we zoveel mogelijk rechtstreeks aan vermogende particulieren, luxe hotels aan het water en de super jachtbouw waar belangstelling is voor de Ventisei als tender. Geografisch is het afzetgebied Europa (Europese meren en Middellandse Zeekust) en Scandinavië (meren en beschutte kustwateren). Richtprijs voor de Ventisei e is vanaf € 125.000 (excl. btw) en voor de snelvarende Ventisei e-HS ligt deze rond € 210.000 (excl. btw) met een brutomarge die ons in staat stelt een gezond bedrijf op te bouwen. 

nedcam

Een andere belangrijke stap is het laten maken van mallen die nodig zijn om de casco's voor de boten te bouwen. De mallen worden geproduceerd door Nedcam Solutions in Heerenveen en kosten ruim € 300.000 (excl. btw). Zodra we de eerste 3 orders voor de Ventisei hebben getekend, geven we Nedcam de opdracht om de mallen te produceren. Met de mallen kunnen door onze casco bouwer (Adel Polyester) minimaal 100 boten geproduceerd worden.

galvani incrowd logoVoor deze investering in de mallen, hebben we financiering nodig. Daarom nodigen we maximaal 100 investeerders uit om deel te worden van ons avontuur. We noemen het Galvani Incrowd!

 

Join the Galvani Incrowd!

Galvani Boats B.V. wil meer zijn dan alleen een bedrijf; we willen een gemeenschap zijn van gelijkgestemden met een sterke drive om grenzen te verleggen. Met onze incrowd funding campagne, bundelen we de krachten van een groep voorlopers die een passie voor innovatie en een duurzame toekomst delen.

incrowd poloNaast je financiële belang word je deel van het Galvani Incrowd netwerk. Je krijgt toegang tot Galvani evenementen - zoals bijvoorbeeld de oplevering van het eerste casco en de eerste proefvaarten - waar je in contact komt met mede-investeerders, experts uit de branche en het netwerk achter Galvani Boats. En uiteraard krijg je van ons het exclusieve 'Galvani Incrowd' polo shirt! 

Jouw investering gaat niet alleen over financieel rendement, maar ook over het zetten van een koers waarin toekomstige generaties ook kunnen genieten van buiten op het water zijn met vrienden of familie.

Kijk verder op de website of in de FAQ hieronder om meer te weten te komen over de Galvani Ventisei en over het Galvani Incrowd programma. Uiteraard kan je ons ook altijd contacten via Whatsapp.

Hiernaast is de overeenkomst te downloaden voor particulieren en bedrijven. Als je deze invult en getekend aan ons opstuurt, krijg je, na overboeking van het investeringsbedrag, recht op toekenning van certificaten van aandelen in Galvani Boats B.V. en maak je deel uit van ons avontuur! Uiteraard verwelkomen we je heel graag tot onze 'Incrowd'!

Image
Download de overeenkomst

Vragen Incrowd funding

Hebben jullie zelf ook geïnvesteerd in Galvani?

Uiteraard! Vanaf de start in 2021 hebben de beide oprichters (50/50) ruim € 60.000 geïnvesteerd. Dat is los nog van alle uren die tot nu toe in de onderneming zitten. Het intellectuele eigendom en de rechten van alles wat tot op heden is opgeleverd, liggen volledig bij Galvani Boats BV. De onderneming is geheel schuldenvrij en beide aandeelhouders hebben 100% (50/50) van de aandelen.

 

Ook de komende periode investeren beide aandeelhouders verder in de onderneming. Zowel geldelijk als ook hun uren inzet. Er wordt pas een management fee betaald als de financiële situatie van de onderneming dat toelaat.

Nieuws en persberichten

Bezoek Galvani op BOOT 2024 in Düsseldorf

Nieuws

Bezoek Galvani op BOOT 2024 in Düsseldorf

De Düsseldorf International Boat Show, beter bekend als boot Düsseldorf of gewoon boot, is een van 's werelds belangrijkste bootshows. Met zo'n 1.600 exposanten uit meer dan 50 landen wordt boot Düsseldorf>>

11-28-2023
Galvani lanceert de Ventisei op BOOT Düsseldorf

Nieuws

Galvani lanceert de Ventisei op BOOT Düsseldorf

Eelderwolde, 27 november 2023 - Het Nederlandse Galvani Boats, lanceert op BOOT Düsseldorf (Hal 4B01) de elektrische Galvani Ventisei. De Ventisei is met bijna 8 meter een ruime ‘day cruiser’ en komt>>

11-28-2023
Innovatie, design en kwaliteit aan het roer

Nieuws

Innovatie, design en kwaliteit aan het roer

Onze stuurwielen zijn afkomstig van een familiebedrijf in Noordoost-Italië genaamd Isotta. Innovatie, design en kwaliteit vormen de basis voor hun succes en onze samenwerking. Elk stuurwiel is tot in>>

05-08-2022
Raymarine Axiom+

Nieuws

Raymarine Axiom+

Alle informatie over motorprestaties, status van de accu's en actieradius onder je vingertoppen. Maar je bedient met het

05-03-2022
IN WORDING: GALVANI TRENTATRE

Nieuws

IN WORDING: GALVANI TRENTATRE

Galvani is inmiddels gestart met het ontwikkelen van de Trentatre (33).

Met een lengte van ruim 10 meter en een kleine vaste kajuit, is dit de ideale weekendcruiser; en>>

04-13-2022

We houden je graag op de hoogte!

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je e-mailadres in
Volg ons op social media linkedinfacebookinstagram
Image

Contact

Ter Borchlaan 42

9766 TX Eelderwolde

T. +31 6 15081606

M. contactus@galvaniboats.nl

Snel naar

Socials

Copyright Galvaniboats.nl

Website door Webjongens