Galvani Ventisei

We leveren de GALVANI Ventisei (26) in twee uitvoeringen. De ultrastille en comfortabele Ventisei-e is een heerlijk luxe toerschip. Met de krachtige Ventisei e-HS (high speed) kan je, naast comfortabel toeren, ook hoge snelheden halen (vaarbewijsplichtig). 

De Ventisei meet, van haar elegante boeg tot en met het ruime zwemplateau, precies 26 voet (ventisei piedi); ofwel 7 meter en 92 centimeter. En met een breedte van 2,68 meter, biedt de Ventisei meer dan voldoende ruimte aan 10 volwassenen.

We hebben het schip ontworpen vanuit onze visie op duurzame elektrische voortstuwing, doordacht comfort en verbluffend design. 

 

 

Ultrastil

De Ventisei (e) is standaard voorzien van een zeer betrouwbare en nagenoeg onderhoudsvrije 10Kw inboard Bellmarine elektromotor. Deze motor levert ruim voldoende vermogen voor een kruissnelheid van circa 8 km/h en meer als dat even nodig is. En dat alles fluisterstil!

De Ventisei High Speed (e-HS) is een wolf in schaapskleren. De 100Kw inboard Bellmarine motor brengt de boot tot een snelheid van meer dan 35 km/h!

Uiteraard stellen we een accupakket samen, dat helemaal past bij jouw wensen. Zodat je nooit zorgen hebt over een lege accu en altijd kan blijven varen.

 

 

Bellmarine engines

Optimaal comfort

Al onze boten zijn standaard zeer compleet uitgerust en voorzien van alle comfort zoals heerlijke kussens en een beschutte buiskap. Daarnaast staan onze eigen ervaringen aan de basis van doordachte, slimme oplossingen zoals de ‘natte bergruimte’ onder het zonnedek, de grote lade (voor proviand) in de middenconsole maar ook de ingebouwde koelkast, bluetooth geluidssysteem, (draadloze) laders, afvalbakken en heel veel meer.

Door de fluisterstille aandrijflijn geniet je van de stilte, de omgeving, gesprekken aan boord maar ook van muziek uit het superieure geluidssysteem.

Design

Bernd Weel tekende een prachtige, moderne tender met klassieke lijnen geïnspireerd op de befaamde iconische modellen uit Italië en Zwitserland. De doordachte ergonomie maakt het verblijf, de bediening en het varen met de Ventisei eenvoudig. 

Het onderwaterschip werd, met de modernste inzichten en technieken, ontwikkeld door Sealevel Naval Architects. Dat heeft geresulteerd in een robuuste constructie die veel stabiliteit en uitstekende vaareigenschappen biedt bij elke snelheid. Door het verlagen van de hydrodynamische weerstand, is de Ventisei bovendien zuinig met energie wat tot uiting komt in lange vaartijden.

Image
Image

Hoog afwerkingsniveau

Of het nu gaat over de constructie van het schip, de kussens, het beslag, de dektent of het dek; nergens worden concessies gedaan aan kwaliteit en duurzaamheid. GALVANI werkt met een vaste groep geselecteerde partners, waarmee we de beste materialen uitzoeken en altijd passende service kunnen bieden; Wereldwijd.

Specificaties en Vaartijden

Ventisei-e

De Ventisei-e is leverbaar vanaf € 125.000 (excl. btw)

Varen

Onderstaand een indicatie van de vaartijden

 Standard range (11,6 kWh):  

 3 - 5 uur

 Extended range (23,2 kWh):    

 6 - 10 uur

 Long range (31,2 kWh):

 9 - 15 uur


Hierbij is rekening gehouden met (weers)omstandigheden, aan- en afmeren en een kruissnelheid van ca. 8 km/h.

Laden

Onderstaand een indicatie van de laadtijden (0% tot 100%)

Standard range (11,2 kWh):  3 uur   (20% tot 80%: 1,5 uur)
Extended range (22,4 kWh):    6 uur     (20% tot 80%: 3 uur)
Long range (31,2 kWh): 9 uur     (20% tot 80%: 5 uur)

 

Laden op een standaard 1-fase / 16A huishoud aansluiting. Laden op 3-fase aansluiting is uiteraard nog sneller.

Uitrusting

Afmetingen en gewichten
Lengte:  7,92 meter (26 voet)
Breedte: 2,68 meter
Diepgang: 82 cm
Minimale doorvaarthoogte: ca. 118 cm
Gewicht vaarklaar: ca.  3000 kg
Materiaal: Polyester
CE-categorie: C (kustwateren, riviermondingen, baaien, meren en rivieren tot en met windkracht 6 Bft en een golfhoogte van maximaal 2 meter)

Meer weten?
Neem contact met ons op!

Nieuws en persberichten

Bezoek Galvani op BOOT 2024 in Düsseldorf

Nieuws

Bezoek Galvani op BOOT 2024 in Düsseldorf

De Düsseldorf International Boat Show, beter bekend als boot Düsseldorf of gewoon boot, is een van 's werelds belangrijkste bootshows. Met zo'n 1.600 exposanten uit meer dan 50 landen wordt boot Düsseldorf>>

11-28-2023
Galvani lanceert de Ventisei op BOOT Düsseldorf

Nieuws

Galvani lanceert de Ventisei op BOOT Düsseldorf

Eelderwolde, 27 november 2023 - Het Nederlandse Galvani Boats, lanceert op BOOT Düsseldorf (Hal 4B01) de elektrische Galvani Ventisei. De Ventisei is met bijna 8 meter een ruime ‘day cruiser’ en komt>>

11-28-2023
Innovatie, design en kwaliteit aan het roer

Nieuws

Innovatie, design en kwaliteit aan het roer

Onze stuurwielen zijn afkomstig van een familiebedrijf in Noordoost-Italië genaamd Isotta. Innovatie, design en kwaliteit vormen de basis voor hun succes en onze samenwerking. Elk stuurwiel is tot in>>

05-08-2022
Raymarine Axiom+

Nieuws

Raymarine Axiom+

Alle informatie over motorprestaties, status van de accu's en actieradius onder je vingertoppen. Maar je bedient met het

05-03-2022
IN WORDING: GALVANI TRENTATRE

Nieuws

IN WORDING: GALVANI TRENTATRE

Galvani is inmiddels gestart met het ontwikkelen van de Trentatre (33).

Met een lengte van ruim 10 meter en een kleine vaste kajuit, is dit de ideale weekendcruiser; en>>

04-13-2022

We houden je graag op de hoogte!

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je e-mailadres in
Volg ons op social media linkedinfacebookinstagram
Image

Contact

Ter Borchlaan 42

9766 TX Eelderwolde

T. +31 6 15081606

M. contactus@galvaniboats.nl

Snel naar

Socials

Copyright Galvaniboats.nl

Website door Webjongens