Outstanding performance and handling with stunning design and comfort. Naturally electrifying!

Uitmuntende prestaties en vaareigenschappen en een verbluffend design en comfort. Natuurlijk elektrisch!

galvani-como34.jpeg
onze-boten-comfort.jpg
stoffen.png
galvani26_avondzon.jpeg
galvani16_inside_polder.jpeg
galvani26_mbuiskap.jpeg
galvani26_achteravond.jpeg
galvani26_boven_hor.jpeg
PlayPause

Over Galvani

Bij GALVANI worden we gedreven door onze passie voor het varen en voor het milieu. We houden van buiten zijn op het water en genieten van de natuur, in het gezelschap van familie en vrienden. Ook houden we van avontuur en ontdekken we nieuwe vaargebieden. We geloven dat elektrisch varen de toekomst is en bijdraagt aan het behoud van onze planeet voor volgende generaties zodat zij er net zo van kunnen genieten als wij.

Image
Image

Natuurlijk elektrisch

GALVANI wil de transitie naar duurzame energie versnellen. We willen laten zien dat het niet nodig is om concessies te doen als je elektrisch gaat varen en dat een elektrische boot niet alleen stiller en schoner is maar ook comfortabeler, onderhoudsarm en leuker dan een boot met een traditionele verbrandingsmotor.

GALVANI Ventisei

De Ventisei meet, van haar elegante boeg tot en met het ruime zwemplateau, precies 26 voet (ventisei piedi); ofwel 7 meter en 92 centimeter. En met een breedte van 2,68 meter, biedt de Ventisei meer dan voldoende ruimte aan 10 volwassenen.

We hebben het schip ontworpen vanuit onze visie op duurzame elektrische voortstuwing, doordacht comfort en verbluffend design.

Hoog afwerkingsniveau

Of het nu gaat over de constructie van het schip, de kussens, het beslag, de dektent of het dek; nergens worden concessies gedaan aan kwaliteit en duurzaamheid. GALVANI werkt met een vaste groep geselecteerde partners, waarmee we de beste materialen uitzoeken en altijd passende service kunnen bieden; Wereldwijd.

De kunst van het genieten

Image

Wie zijn wij

Rein Nieuwenhuis en Lennard Hoogenraad zijn beide - al vanaf heel jonge leeftijd - veel op het water te vinden. Zeilen, windsurfen, waterskiën of heerlijk met familie en vrienden varen, eten en drinken, zwemmen en plezier maken. Genieten van de ruimte en rust die het water te bieden heeft. GALVANI is ontstaan uit liefde voor het water en de watersport en uit de wens om het gevoel van vrijheid, ontspanning en plezier, ook voor toekomstige generaties te waarborgen.

Made in Holland

Hoewel de naam wellicht anders doet vermoeden, is GALVANI 100% Nederlands. Nederlandse werven worden wereldwijd geroemd om hun bouwkwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie. Een reputatie die geworteld is in de rijke maritieme geschiedenis, de geografische ligging van Nederland en de mensen.

Image

Nieuws en persberichten

Bezoek Galvani op BOOT 2024 in Düsseldorf

Nieuws

Bezoek Galvani op BOOT 2024 in Düsseldorf

De Düsseldorf International Boat Show, beter bekend als boot Düsseldorf of gewoon boot, is een van 's werelds belangrijkste bootshows. Met zo'n 1.600 exposanten uit meer dan 50 landen wordt boot Düsseldorf>>

11-28-2023
Galvani lanceert de Ventisei op BOOT Düsseldorf

Nieuws

Galvani lanceert de Ventisei op BOOT Düsseldorf

Eelderwolde, 27 november 2023 - Het Nederlandse Galvani Boats, lanceert op BOOT Düsseldorf (Hal 4B01) de elektrische Galvani Ventisei. De Ventisei is met bijna 8 meter een ruime ‘day cruiser’ en komt>>

11-28-2023
Innovatie, design en kwaliteit aan het roer

Nieuws

Innovatie, design en kwaliteit aan het roer

Onze stuurwielen zijn afkomstig van een familiebedrijf in Noordoost-Italië genaamd Isotta. Innovatie, design en kwaliteit vormen de basis voor hun succes en onze samenwerking. Elk stuurwiel is tot in>>

05-08-2022
Raymarine Axiom+

Nieuws

Raymarine Axiom+

Alle informatie over motorprestaties, status van de accu's en actieradius onder je vingertoppen. Maar je bedient met het

05-03-2022
IN WORDING: GALVANI TRENTATRE

Nieuws

IN WORDING: GALVANI TRENTATRE

Galvani is inmiddels gestart met het ontwikkelen van de Trentatre (33).

Met een lengte van ruim 10 meter en een kleine vaste kajuit, is dit de ideale weekendcruiser; en>>

04-13-2022

We houden je graag op de hoogte!

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je e-mailadres in
Volg ons op social media linkedinfacebookinstagram
Image

Contact

Ter Borchlaan 42

9766 TX Eelderwolde

T. +31 6 15081606

M. contactus@galvaniboats.nl

Snel naar

Socials

Copyright Galvaniboats.nl

Website door Webjongens